ZA većinu žena novogodišnja noć je jedina prilika kada se usuđuju da isprobaju glamuroznije izdanje mejkapa. Postizanje željenog izgleda može da bude prilično stresno, ali uz savete stručnjaka biće na dobrom tragu šta je ove godine na ceni.

Dramatičan izgled

Za to vam je neophodan ajlajner, pomoću kog ćete povući deblju liniju duž ivice kapaka, a na kraju je blago izviti.

Šljokice

Šljašteći ajlajner ili senka za oči automatski će “podići” celokupan izgled, izgledaćete razigranije i zabavnije.

Eksperimentisanje

Pobegnite od rutine i našminkajte se na potpuno drugačiji način od ubičajenog. Prelistajte magazine kako biste pronašli inspiraciju i pokažite avanturistički duh koji će vas uvesti u narednu godinu.

Metalik

Sa metalik ajlajnerom, zlatnom senkom ili, recimo, srebrnim hajlajterom izgledaćete svečanije, bez straha da u tome možete da preterate. Sjaj metala je u novogodišnjoj noći poželjan.

Jarke boje

Ako želite da izgledate drugačije od većine žena koje za doček pribegavaju veoma tamnim nijansama šminke ili svetlucavim efektima, opredelite se za nijanse ljubičaste ili plave senke.

Smokey

Uz ovaj, klasičan način šminkanja, ističete oči i pogledu dajete notu dramatičnosti, a odlično se slaže uz sve svečane odevne kombinacije. Nažalost, većina žena tek povremeno ima priliku da se ulepšava na taj način, pa je sada idealan trenutak da obnove gradivo i tokom najveselije noći u godini nagoveste tajnu koju u očima kriju

Izvor Novosti