Ako vam je potrebna promena u životu, promenite frizuru. Neka to bude jedna od vaših novogodišnjih odluka. Donosimo vam trendove koji vladaju u svetu kose, pa budite inspirisani nekim od ovih predloga.

Šiške

Šiške mogu potpuno transformisati vaš izgled. Francuskinje šiške poput Lili Kolins odsečene zbog uloge u Netfliks seriji „Emili u Parizu” biće trend 2023. godine. To su šiške do obrva u srednjem delu, sa spoljnim slojevima koji padaju na jagodice. Istovremeno, to je slojevita frizura koja ove šiške čini ležernijim i prirodnijim od oštrog i strogog rezanja.Ako je kosa prirodno ravna i bez volumena, slojevito šišanje će dodati volumen. Frizura u obliku slova U, gde je lice uokvireno kraćim slojevima, a kosa na leđima ostaje duža, sprečava da kosa izgleda beživotno.

Lob frizura

Lopta koja svojom dužinom pogađa ključnu kost je jedna od onih frizura koja pristaje svakom tipu kose.

 

Bob frizura

Ovo je odličan predlog za devojke koje imaju tanju kosu, jer će tako izgledati gušće. Bob je, između ostalog, praktična frizura, koja se veoma lako oblikuje.

Vintage obimne frizure, koje su nekada nosile glamurozne filmske dive, ponovo su u modi i sada izgledaju bolje nego ikad. Ako ste srećnica sa dugom kosom koju ne želite da skratite, ali ipak želite promenu, predlažemo vam obimnu frizuru sa fenom koju možete dobiti uz pomoć velikih uvijača.

Izvor Alo.rs