Farmerke su jedan od neizostavnih komada koje svi imamo u svom ormaru. No, sve je izglednije da se era uskih farmerki bliži svom kraju i da opet na modnu scenu stupaju nekad izuzetno popularne traperice.Za razliku od grubih, tijesnih verzija farmerki, traperice su totalna suprotnost. One dolaze prilagođene tjelesnoj strukturi, lagane su i istinski udobne za nošenje. Kada su zaljubljenici u modu čuli za mogućnost ponovnog vraćanja traperica u modu, najprije su se zapitali s kojim odjevnim komadima će ih moći kombinovati.Najveće jesenje trendove u svijetu traperica s lakoćom ćete prigrliti jer hit modeli pristaju gotovo svakom tipu ženskog tijela.

Lude osamdesete-I u nadolazećoj sezoni modna industrija veliku pažnju posvećuje modi osamdesetih i trapericama koje su obilježile navedenu deceniju. Visokostrukirane, s naglašenim prorezima, predstavljaju trendovski odabir u narednim mjesecima.

Ravne nogavice-Ovaj specifičan model od krutog trapera i s visokim strukom nećemo uspjeti zaobići ni u nadolazećoj sezoni. Nastavljajući modnu vladavinu, modeli maminih traperica od svijetlog trapera smatraju se najpoželjnijima, a slavne trendseterke već ih uveliko nose i kombinuju s hit modelima čizama i patikama robusnog izgleda

Traperice u boji-Obojane traperice vraćaju se u modu na velika vrata. Od blijedoplavih do modela koje krasi upečatljiva ružičasta boja, izbor je već sada impresivan.

Izvor Nezavisne