Muškarac, osim fizičkog izgleda, da bi ga žena smatrala poželjnim, mora da zadovolji i neke druge faktore, odnosno kriterijume.Oženjeni muškarci, prema rečima stručnjaka, imaju upravo neke od tih ključnih faktora i oni su presudni za to da slobodne žene “padnu” na njih.Za neke od njih možda i sami znate, ali verujemo da će vas neki od ovih faktora i iznenaditi. Ova tri su presudna.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni šta žele ili su spremno prihvatili činjenicu da im je lepše da budu u prolaznoj vezi ili da uživaju u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio da život provede sa jednom osobom izgleda vrlo privlačno i poželjno.

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi i te kako svesni toga da brak ne mora nužno da znači da je neko odgovoran, muškarcima koju su izrekli sudbonosno “da” statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i da odgovorno brine za svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina je ženama vrlo pozitivna i privlačna.

3. Zato što se ne libe da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za “onim pravim” svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci su svoja osećanja već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

Izvor 24sedam