Stručnjak za veze i partnerstvo Luane Vard zamolila je žene koje nisu u vezi da napišu koje su im osobine važne kod muškaraca.U svojoj Facebook grupi She Said, He Said je pokrenula je diskusiju sa tim pitanjem, što ju je dovelo do zaključka da fizički izgled žena ne igra veliku ulogu kada razmišlja o potencijalnom partneru.

– Dame, da li su muškarci u pravu kada misle da će teže naći partnerku ako nisu zgodni i visoki? Ako muškarac nije lep, kakva je korist od humora, iskrenosti i kavaljerstva ako ne može ni da dođe do sastanka? – bilo je njeno pitanje, a evo i nekih odgovora:

“Hemija je broj jedan, ako je nemate, veliko je ‘ne'… Prati je ličnost, zajednička interesovanja…”

“Šta muškarca čini privlačnim? Vrednosti i poštovanje ‘stare škole'”.

“Želim nekoga ko je iskren, ko je kavaljer … Mora biti zanimljiv, inteligentan i znati kako da me nasmeje”.

“Na kraju dana me zanima da li se brine o svom životu, porodici, prijateljima … da se ponaša ljubazno, pažljivo, da se zabavljamo kad smo zajedno. Hemija onda dolazi prirodno. ”

“Važno mi je da pokazuje interesovanje za mene, da me pita o svom životu, a ne da govori samo o sebi”.

“Sve se svodi na to da prvo prihvatite sebe. Ako imate samopouzdanje i osmeh, privući ćete pravu osobu za sebe”.

“Muškarce brine da želimo samo visoke i crne, ali isto tako i žene se brinu da muškarci žele majušne žene sa velikim grudima koje su, po mogućnosti 10 godina mlađe od njih”.

Većina slobodnih žena se, dakle, složila da ličnost ima mnogo veću ulogu u atraktivnosti od izgleda.

Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili.

“Fizička privlačnost je važna kada se prvi put sretnete”, napisao je jedan korisnik Fejsbuka. “Svako ko kaže da nije, taj nije u potpunosti iskren. Važno je samo zapamtiti da i svi imamo različite ukuse”.

Izvor Direktno.rs