Ova informacija će vas verovatno šokirati, ali žene nisu ništa bolje od muškaraca i baš kao i oni, tako i one lažu. To se pogotovo dešava na početku veze.Međutim, postavlja se pitanje zašto je to tako?Pre svega, na početku veze svi želimo da ostavimo što bolji utisak, pa smo skloni  preuveličavanju stvari i preterivanju.Sa druge strane, žene ne žele da muškarac pomisli da odmah postoji neki problem. Neke stvari je, ipak, mnogo lakše reći kasnije, a ovo su neke od njih.

1. Nisam ljubomorna

Mnoge žene ne priznaju da poseduju ovu osobinu, a to posebno važi na početku veze i ako im partner prizna da su mu bivše bile posesivne. Takve stvari tek kasnije dođu do izražaja.

2. Sve je OK

Svaka žena je ovu rečenicu makar jednom izgovorila, čak iako nije bilo sve u redu, a to posebno važi na početku veze. Verovatno se pitate zbog čega je to tako? Zato što žene žele da njihov partner sam shvati gde je pogrešio i žele da ne budu one te koje će mu na određeni postupak skrenuti pažnju. Ako uhvatite sebe i da tu rečenicu ne izgovarate i posle nekog vremena, pokušajte to da promenite, jer sa muškarcima ne ide tako.

3. Tvoja mama je super

Čak iako to ne misle, na početku veze, žene neće izgovoriti nijednu drugu rečenicu u vezi s njegovom majkom, osim ove. Ukoliko kroz neko vreme ipak ne uspeju da pronađu zajednički jezik, biće im mnogo lakše da to kasnije i saopšte svom partneru.

4. Novac nije bitan

Ovo, naravno, ne znači da partner mora da bude milioner ili da zarađuje ogromnu platu. Ono što žene žele jeste da on bude sposoban, da želi i zna kako da zaradi, kao i da pametno raspolaže novcem. Da, žene to žele, ali su velike šanse da će, na samom početku veze, to prećutati.

5. Savršen si

Žene su, to ste već shvatili, u početku veze, sklone svakakvom preterivanju, a sve jer imaju želju da se njihov partner oseti još poželjnije. Mnoge to rade čak iako su već prepoznale stvari koje im smetaju. Naravno, ovo ne znači da misle bilo šta loše.

Izvor 24sedam