Ideje kako da omiljene trendove za proleće 2019 počnete da nosite odmah! Sada kada je zima pri kraju, konačno je vreme da počnemo da razmišljamo o proleću. Iako još nije vreme za letnje haljinice i kratke majice, polako možemo da počnemo da se “zagrevamo” sa modnim dodacima. Ovo je 5 najvećnih prolećnih trendova koje možete da počenete da nosite odmah.

1. Prirodni materijali

Materijali poput like i slame svakoj kombinaciji mogu da donesu dašak toplog vremena. Tkanja u zemljanim bojama i prirodni materijali se ističu posebno ako ih kombinujete sa belom bojom, ali se sjajno slažu i sa pastelnim i tamnijom tonovima.

2. Minimalističke sandale

Veliki povratak u ovo sezoni imaju sandale sa tankim kaišićima koje podsećaju na modele iz 90-ih i ranih 2000-ih godina. Idealna kombinacija su tanki kaišići i jednostavne, neutralne boje.

3. Providni detalji

Svom prolećnom izgledu dodajte kristalno providne PVC detalje, najbolje u vodu moderne torbe.

4. Kaiš torbe

Veliki povratak torbica koje se nose oko struka, a sada možete da ih nosite i prebačene preko ramena. Svakoj kombinaciji daju opušten izgled.

5. Ručni rad

Ovog proleća definitivno preovlađuje trend koji se nosi već neko vreme. Reč je o ručno rađenim i unikatnim dodacima koji važe za novi luksuz. Ovaj trend se posebno ističe kada je reč o torbama ili minđušama.

 

Izvor Glossy