Pošto nije potpisala predbračni ugovor, popularna britanska pevačica Adel, koja se razvodi od supruga Sajmona Koneckog, moraće da mu ustupi minimum 80 miliona evra

Britanska pevačica Adel (31), poznata po baladama o neuzvraćenoj ljubavi i bolnim raskidima, odlučila je da stavi tačku na svoj trogodišnji brak. Vlasnica nekoliko najpopularnijih hitova u protekloj deceniji razvodi se od supruga, američkog biznismena Sajmona Koneckog (45), potvrdio je njen portparol Beni Tarantini za Guardian. Pošto par nije potpisao predbračni ugovor, Adel će polovinu svog bogatstva, koje se procenjuje na 160 miliona evra, morati da ustupi sad već bivšoj ljubavi.U saopštenju za javnost povodom razvoda navedeno je da će se njih dvoje “starati o svom šestogodišnjem sinu Andželu zajedno, s mnogo ljubavi”.– Oboje su predani zajedničkom podizanju sina. Kao i uvek, Adel moli za poštovanje privatnosti – rekao je pevačicin portparol za BBC i dodao da najpopularnija britanska kantautorka i njen suprug neće davati izjave povodom rastanka.

Adel i Sajmon, vlasnik brenda ekološke flaširane vode i humanitarac, upoznali su se 2011. zahvaljujući zajedničkom prijatelju, pevaču Edu Širanu. Potom je ona stekla svetsku popularnost drugim albumom “21”, koji je doživeo ogroman uspeh. Par je u oktobru 2012. dobio sina Andžela, a 2016. je stupio u bračnu zajednicu. Da je izgovorila sudbonosno “da” Adel je nagovestila na dodeli Gremi nagrada februara 2017, kada se uz suze zahvalila Sajmonu, nazvavši ga prvi put – suprugom. Udaju za njega konačno je potvrdila mesec dana kasnije na koncertu u Brizbejnu u Australiji.Prema izjavama advokata za Times, par nije potpisao predbračni ugovor o podeli imovine, što je loše po pevačicu. Adel, koja peva za one sa slomljenim srcem, moraće svoje bogatstvo da podeli sa suprugom jer je veći deo od procenjenih 160 miliona evra stekla dok je bila u vezi i braku s njim. Osim novca, tu su i stanovi i vile širom sveta.
Iako je pažnju na sebe skrenula prvim albumom “19” 2008, milione je počela da zarađuje tek posle drugog albuma “21”, 2011. Naredne godine, kada su nule počele da se uvećavaju na njenom bankovnom računu, par je dobio sina, a 2015. Adel je objavila album “25” koji je značajno uvećao njeno bogatstvo. To izdanje učinilo ju je jednom od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji, a 2016, pošto se udala za Koneckog, dospela je na vrh liste najuspešnijih osoba mlađih od 30 godina magazina Time.

Izvor Glorija