Bez obzira volite li na usne nanijeti samo bezbojni balzam ili malo sjajila – ili se pak osjećate goli ako nemate jarko crveni ruž – izbor boje ruža mnogo govori o vašoj ličnosti, piše 24sata.hr.

Žene koje nose jako ružičasti ruž su “nestašne”

Za energične i razigrane žene, jarka ružičasta je odlična nijansa. Ako ćete najčešće posegnuti za ovom bojom, iz vas energija pršti, a vaš razigrani stil odgovara visokoj razini energije koju imate i nagovještava vašu nestašnu stranu. 

Žene koje biraju boju šljive su jedinstvene 

Pobornice ove nijanse na usnama definitivno nemaju ništa protiv toga da su u centru pažnje. One zrače samopouzdanjem i neće ustuknuti pred izazovom. Usne boje šljive također ukazuju na jedinstveni osjećaj za stil, jer se ove žene uvijek izdvajaju od gomile.

Žene sa jarko crvenim ružem su strastvene 

Kao i dame koje se odluče za nijansu šljive, i ljubiteljice crvenog ruža za usne vole pažnju drugih i svjetla reflektora na pozornici i potpuno im je ugodno (i prirodno) kad su sve oči uprte prema njima. Žene s crvenim usnama također su izrazito strastvene i glasno govore o svemu, čak i kad je drugima to tabu tema.

Tajnovite žene sa tamnocrvenim karminom  

One koje vole tamnocrvenu nijansu zrače samopouzdanjem i ostavljaju dojam da uvijek znaju što žele i ne libe se ničeg da to i ostvare. Ipak, one su nešto mirnije od ljubiteljica jarke crvene boje. I premda možda neće uvijek žudjeti za centrom pozornosti, prvom će prilikom pokazati da imaju puno toga za reći. 

Ruž u boji kože za brižne i sramežljive dame 

Žene koje nose ruž u boji kože mogu biti sramežljive po prirodi, ali su i izrazito tople i brižne. Iako su uložile trud u svoj izgled, one to neće pokazati, a najdraže im je kad izgledaju potpuno prirodno – što vole i na drugima.

Izvor Radio Sarajevo