Četrdesetjednogodišnji multimilioner Andy Scott iz Plymoutha (V. Britanija) traži idealnu kandidatkinju za brak. No, budući da mu treba “posebna osoba” ona mora ispunjavati i nekoliko uvjeta, a između ostalih da s njim provodi ljeta krstareći po Mediteranu i zimuje na Alpima.Scott je kazao kako želi da osnuje porodicu ali da ne može naći nekoga ko ispunjava njegove kriterije.

“Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ukoliko se potrudim da pronađem partnerku koliko se trudim oko posla da nema anse da nekog ne nađem. Bit ću u potpunosti sretan tek kada nađem svoju srodnu dušu”, kazao je Andy.Dodao je i kako život jednog biznismena u principu znači usamljenost i da teško mogu naći nekoga s kim mogu dijeliti dobro ili zlo. A evo koji su to uvjeti koje djevojka mora ispunjavati da bi postala gospođa Scott.

Treba da je inteligentna, jedinstvena djevojka koja je živjela interesantan život, kojoj se gadi joj se osrednjost i koja je uspjela u nečemu, žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima i koja je sama nešto postigla. Osim toga želi ženu koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Želi da mu buduća supruga vježba pet puta sedmično i da se ponosi svojim izgledom. Treba mu žena koja nije ovisna o društvenim mrežama, te ona koja je dostojna njegovog povjerenja.

Ona mora biti kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i zabavi za tinejdžere.Osim toga treba mu žena koja može biti i ozbiljna i dijete, koja je glamurozna ali i da zna zasukati rukave, ona koja voli prirodu i šetnje i koja se može prilagoditi svim uvjetima i žena koja želi da se skrasi i rodi djecu i vjeruje da bračni život s djecom može biti pun zabave i avantura.

Andy Scott je prvi milion zaradio u 26 godini, s 30 godina sve je izgubio zbog ekonomske krize, no ubrzo je stao na svoje noge i ponovo zarađivati milione.Andyjeva posljednja djevojka bila je Liz McClarnon. Upoznali su se 2016. godine, ali im se veza raspala nakon dvije godine jer Liz nije voljela letjeti.

Izvor Klix.ba