Prvi virtuelni koncert Dine Merlina, koji će biti emitiran na Moja TV u četvrtak, 31. decembra, od 21:00, na najzabavniji će način uvesti gledaoce u 2021. godinu.Novogodišnji show će se ekskluzivno emitovati na servisu Moj Film i bit će besplatan za sve korisnike usluga Moja TV i Moja webTV. Za one koji nisu korisnici Moja TV i korisnike izvan zemlje, koncert će biti dostupan i putem pay-per-view usluge na linku bhtelecom.ba/dino-merlin, a virtualne ulaznice su već dostupne i omogućavaju da kupovinom samo jedne ulaznice svi gledaju koncert u krugu najbližih iz sigurnosti svog doma.

Gledatelji Nove BH imat će priliku opustiti se i zabaviti uz specijalni novogodišnji program koji će ponuditi pregršt dobre muzike, smijeha i na jednom mjestu okupiti najveće regionalne zvijezde.
Ispraćaj Stare godine na Novoj BH počinje u 19 sati, kada gledatelji mogu pogledati dvije urnebesne epizode popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”.Nakon druženja sa Fazlinovićima, u 21:30 slijedi emisija “Sretna Nova BH” koja će okupiti najveće zvijezde domaće muzičke scene, a koje će se predstaviti na nesvakidašnji način. Svoje najveće hitove, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Gile, Koke i Enes Begović, ali i evergreene muzičkih kolega, pjevat će uz pratnju maestra Mehmeda Mehića na pianu. Bit će to prava čarolija emocija i muzike koju će priprediti ova sjajna petorka, a gledatelje će kroz emisiju voditi poznato lice Nove BH, Adrijana Bikić.

Odlične interpretacije naših muzičkih legendi, hitovi u novom ruhu te posebna studijska atmosfera bit će pravi izbor za sve one koji Novu godinu dočekuju u toplini svoga doma i pored malih ekrana.
I druge TV je kuće potrudile su se da za svoju publiku prirede zanimljive sadržaje.

Izvor Klix.ba