Bruk Šilds (55) u šestoj deceniji izgleda fenomenalno, što potvrđuje i fotografija u kupaćem kostimu kojom je zaludela Instagram.Holivudska glumica vodi računa o svom izgledu, te redovno vežba. Bruk je pozirala na plaži u kupaćem kostimu, te pokazala savršenu liniju.

Kako je korona virus paralisao svet, slavna glumica je teretanu zamenila vežbanjem u kućnim uslovima sa svojim ličnim trenerom Ngoom Okaforom.Svake nedelje trening je bio fokusiran na drugi deo tela, uključujući ruke, trbušnjake i noge.Treninzi za donji deo tela uključivali su vežbe s loptom za telesnu težinu i stabilnost s ciljem oblikovanja trbušnjaka i zadnjice.

Sa druge strane, treninzi za ruke i trbušnjake uključivali su svakodnevne kućne rekvizite poput flaše  s vodom.”Nikad me nisu zvali fitnes entuzijastom, ali šerovanje treninga na društvene mreže sam zaista cenila. To mi je pomoglo da osetim zdravu odgovornost i da nastavim s treninzima. Preporučujem svima da jedan deo dana odvoje za vežbanje. To će im doneti osećaj kontrole”, rekla je Bruk Šilds i dodala da se u pedesetim oseća mnogo bolje nego ranije.

“Trenutno zaista možemo da podstičemo jedni druge da učinimo nešto što je u našoj moći kako bismo se osećali bolje. Svi smo ovde da pružimo podršku”, zaključila je glumica.

Izvor Stil