Brat Megan Markl, Tomas Markl Džunior viđen je u utorak na sidnejskom aerodromu odakle se direktno uputio u hotelski karantin gde će prosvesti 14 dana pre nego što uđe u rijaliti.Tomas Markl Džunior (55) ušao je na mesto  Keti Hopkins (47) koja je deportovana iz Australije u Veliku Britaniju pošto je prekršila pravila karantina. Brat Megan Markl ulazi u VIP Veliki brat.

Tomas je polubrat Megan Markl po ocu, a oduvek su ga u porodici smatrali za problematičnu osobu koja je donosila odluke na svoju ruku. Tomas i Megan Markl imaju istog oca na kog su nasledili isti karakter.Keti Hopkins, koju menja Tomas Markl, prekršila je karantin tako što je hotelskom osoblju gola i bez maske otvorila vrata sobe.Produkcija neće da potvrdi, niti negira.- Nećemo komentarisati spekulacije oko učesnika Big Brother VIP jer uskoro počinje i svi ćete videti ko su novi učesnici  – izjavili su iz Kanala 7.

Pored Tomasa Markla, za kojeg svi misle da je prvorazredna zvezda, u Velikom bratu će učestvovati i Ketlin Džener koji je doputovao iz Los Anđelesa. Ketlin (71) je očuh Kim Kardašijan koji je promenio pol, a za nastup u Velikom bratu će dobiti pola miliona dolara!Koliko će zaraditi brat Megan Markl – nije poznato. Jedno je sigurno, dobio je specijalnu vizu da doputuje u Australiju pošto su Australijanci “zaglavljeni” u inostranstvu od početka korona virusa.

Snimanje VIP Velikog brata dešavaće se u Olimpijskom parku, ogromnom kompleksu u Sidneju gde su se održavale sportske igre. Program će prenositi Kanal 7.Set je uveliko spreman uprkos zabrani radova u Sidneju, a organizatori su uspeli da dobiju specijalnu dozvolu.

Izvor Novosti