Ljeto nam se vratilo, a s njime i Mostar Summer Fest. Jubilarni deseti.Prljavo kazalište, Psihomodo pop, Galija, Orthodox Celts, Repetitor, Buč Kesidi, z++, Smoke Mardeljano, Krankšvester, Frenkie, Kontra & Indigo, Muha, Živac Maradona, Deca iz vode (EKV tribute) i Sm4llpox čine ovogodišnji festivalski lineup, sastavljen od par provjerenih imena stare škole i mnogo izvođača mlade garde, onih imena na kojima glazbena budućnost regije počiva.

Kako li smo nestrpljivi dočekati ih ovog augusta kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 4.8. u 19:00 h.A kako bi te kapije i cjelokupni festival za početak augusta bili u potpunosti spremni, organizacijski tim (Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ) je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz Mostar Summer Fest program volontiranja.

Sudeći po iskustvima volontera iz prethodnih godina, dani provedeni s organizacijskim timom u kreiranju Mostar Summer Festa postaje najljepši mogući dio ljetnih uspomena.Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu.Stoga, ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

  • veseli te rad u timu,
  • imaš 18 ili više godina,
  • ne smeta ti zaprljati se,
  • krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i tačnosti,
  • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
  • želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade muzikom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

  • adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone, itd.,
  • promocija Festivala putem flyera, isl.,
  • briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da ukratko napišeš i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka, te uz svoju fotografiju i osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon, mail adresa i grad iz kojeg dolaziš) pošalješ na mail info@mostarsummerfest.com ili u inbox službene facebook stranice www.facebook.com/MostarSummerFest.Natječaj je otvoren od 10.6.2022. do 19.6.2022. (nedjelja) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.Ovog augusta muzikom slavimo život i ljeto na Mostar Summer Festu.Lijepi dani su pred nama. Budi volonter Mostar Summer Festa.

Izvor Klix.ba