“Jedna stvar koju želimo reći kroz ovaj show jeste da sam ja ono što mislite da jesam. Borim se, ne uspijevam u svemu, i mislim da je jedna od najvažnijih stvari koju želim naučiti svoju djecu i sebe, dok odrastam s njima, da je promjena jako važna – promjena u svijetu, promjena u sebi. Ja sam samoistraživač i nikada se nisam pretvarala da sam neko ko ustvari nisam”, kazala je glumica na virtualnoj press konferenciji povodom predstojeće emisije naziva “The Drew Barrymore Show”.

Njena prva emisija emitovana je u ponedjeljak ove sedmice, a okupila je slavne Charlijeve anđelice, Cameron Diaz i Lucy Liu. Barrymorein česti filmski kolega Adam Sandler također će se pojaviti u jednoj od njenih emisija.Emisija “The Drew Barrymore Show” će uključiti i druge zabavne segmente, osim samo razgovora s poznatim i utjecajnim osobama. Tako će tu biti i dijelovi “Designed by Drew” i “Drew's News”.

“Ja nisam jedna osoba, nisam uvijek istog raspoloženja, nisam jedna stvar. Ustvari sam jedan miks same sebe. Stoga želim da show predstavlja sve različitosti za koje smo zainteresovani”, kazala je Barrymore.Ovim potezom glumica se pridružila svijetu popularnih televizijskih emisija u kojima velike uspjehe već odavno bilježe Ellen DeGeneres, Rachael Ray, ali odnedavno i pjevačica Kelly Clarkson.

Izvor Klix.ba