Pevač Džon Ledžend priprema humorističku seriju baziranu na dogodovštinama iz srednjoškolskih dana.Popularni pevač rešio je da iskustva i uspomene iz srednje škole adaptira u scenario za seriju koja će biti humorističkog karaktera.- Bilo je toliko komedije i smeha u mojim tinejdžerskim danima, zato smo se i odlučili da pravimo sitkom. Upravo radimo na scenariju i veoma smo uzbuđeni zbog svega – rekao je Džon i objasnio zašto mu je u srednjoj školi bilo neprijatno.

– Odrastao sam u crkvi i preskočio sam nekoliko razreda. Kada sam stigao do upisa u srednju školu, moje prvo iskustvo vezano za javnu srednju skolu bilo je to da ja u trenutku upisa imam 12, dok ostali drugari imaju već 14 godina.Ledžendu će verovatno pri pisanju scenarija pomoći i supruga Krisi Teigen, koja je i sama veoma duhovita i često na svoj instagram profil kači smešne scene iz njihovog porodičnog života. Tako je jednom prilikom snimila Džona kako se tušira, dok je njegove intimne delove izdaleka sakrila svojom šakom.

– Zanimljiva stvar kada imaš nekog ko unosi smeh u tvoj život je ta da i sam postaneš predmet zbijanja šale – opisivao je pevač svoju ženu Krisi i dodao:- Mislim da me ona čini još zabavnijim, još više kul. Krisi upotpunjuje moj život na mnogo načina – završio je Džon.Džon Ledžend još nije objavio kada je planiran početak snimanja serije niti ko će igrati glavne uloge.

Izvor Direktno.rs