Iako su već decenijam komad bez koga ni jedna sezona nije mogla da prođe, čini se da je vreme da farmerke odmore neko vreme.

Umesto njih u sezoni proleće/leto nosićemo malo drugačije modele. U ponudi će se naći zanimljive pantalone, najrazličitijih dužina i modela, ali i jedan model suknje. Svaka žena će uspeti da pronađe nešto što se ukalpa u njen stil. 

Krenimo redom:

Teksas suknja

Iako farmerke neće biti toliko aktuelne, teksas ne odlazi u zaborav u potpunosti. Suknje od ovog materijala ćemo viđati često na  ulicama. Odličan komad za ležerne kobinacije, odlazak na kafu, bioskop ili šetnju. Uz ovaj komad se slaže apsolutni svaka boja, što vam daje puno mogućnosti za pravljenje najrazličitijih autffita.

Bermude

One će biti najveći trend sezone, prema predviđanju dizajnera. Sa ovim komadom možete praviti ležerne, ali i vrlo elegantne stajlinge. Definitivno se isplati investirati u bermude.

Helanke

Osim što su udobne, dozvoljavaju i pravljenje najrazličitijih stajlinga. Stil udobnost, sve na jednom mestu, pa zato gotovo da ne postoji žena koja ih ne voli.

Pletene pantalone

Ovaj model je već osvojio srca mnogih trendseterki. Ležerne i udobne, nema razloga da ih ne zavolite i vi. U kombinaciji sa širom košuljom izgledaju fenomenalno.

Pantalone jarkih boja

Vesele boje su aktuelne ove sezone, a pantalone u nekoj od njih osvežiće svaki autfit. Monohromatski stil, poput ovog je pun pogodak.

Izvor Stil