S porodicom se iz Los Anđelesa preselio u Englesku, a otkrio je zbog čega sada ima dugu kosu i sviđa li mu se ovaj imidž.Nakon 20 godina uspješne karijere u Americi hrvatski glumac Goran Višnjić oprostio se od Holivuda i s porodicom se preselio u Veliku Britaniju. Trenutno se odmara u svom Šibeniku gdje je s ekipom IN Magazina razgovarao o američkoj seriji “Timeless” u kojoj ima ulogu Garsija Flina (Garcia Flynna).

– To je jedan od kompliciranijih likova koje sam igrao. Je li on dobar ili loš – pa u tome je fora, kada mi je uloga ponuđena ja sam znao od samog početka gdje karakter vodi.Predstavljen je kao negativac, ali publika će vidjeti uskoro i pitati se čekaj, čekaj, pa zašto on sada ovo radi, ali jedan je od definitivno najzabavnijih karaktera koje sam igrao – rekao je Višnjić. Kada je počela pandemija koronavirusa njegova porodica još je živjela u Los Anđelesu – rekao je Višnjić.

Dok je bio u Kaliforniji navikao je nositi maske i to je postalo normalno, a u kvartu u kojem je živio kuće su dovoljno udaljene i ta socijalna distanca se mogla poštivati. – Osim toga svaki vikend bi klince nakon škole odveo na izlet u pustinju jer tamo nema nigdje nikoga. Najgore mi je što ne mogu putovati kako sam navikao prije – rekao je Višnjić koji sada ima novi imidž i na odmor je došao s dugom kosom. 

Novu frizuru ima jer je nedavno snimao pilot za tv seriju Drakula, ali snimanje je prekinuto zbog korone, a kako nije znao hoće li se serija nastaviti snimati i kada će se nastaviti snimati, glumac je nastavio puštati kosu, ali na kraju se sasvim odustalo od ove serije.

– Kad su rekli da serija neće ići rekao sam pa neću valjda sad šišati kosu kad sam toliko puštao kosu, Ide mi strahovito na živce i htio bih je ošišati, ali možda postoje naznake za nešto gdje bi mi brada i duga kosa dobro došli, a ako to ne prođe onda ću dati nekome od djece da me ošiša – rekao je hrvatski glumac.

Izvor Avaz