Ovan

Vaša želja za uspjehom je ovog mjeseca jača nego ikada, i važno je da joj budete potpuno posvećeni.Poslije 7. novembra, vaše polje ljubavi i strasti bit će izuzetno aktivno, što znači da bi trebalo da imate sjajan period za ljubav. Mogući su nesporazumi u porodici ili na poslu, ali ne dozvolite da oni pokvare vašu vezu. Ako imate velike planove vezane za ljubavni život, 26. novembar je dan kada možete da ih ostvarite.

Bik

Novembar je mjesec u kojem ćete se regenerisati, u čemu će vam pomoći ako se osamite i okrenete duhovnoj strani sebe. Od 5. novembra, trenutak je da dobro razmotrite svoj ljubavni status i razmislite da li želite da ostane kakav jeste. Odlično je vrijeme da riješite sva pitanja koja vas možda muče. Pazite se 7. novembra jer je tada velika šansa za svađe.

Blizanci

Ovog mjeseca osećat ćete se romantičnije nego ikada. Posle stresnog perioda, spremni ste za sva zadovoljstva koja život pruža. Dajte sebi oduška i posvetite se partneru. Možda ste u prethodnom mesecu zaboravili koliko vam je lepo kada ste zajedno. Sada je momenat da uživate i uradite nešto posebno. Pripazite se samo oko 23. novembra, tada je moguće da ćete imati nerealna očekivanja koja će sigurno biti izneverena.

Rak

Novembar je mjesec kada će Rakovima ljubav biti u prvom planu. Neće biti samo važna, već najvažnija, Rak će biti tužan ako u ljubavi nije sve kako bi trebalo.Oko 7. novembra, trenutak je za razgovor sa partnerom ako vam je nešto na duši. Ako propustite taj momenat, ne pokušavajte ponovo do 24. novembra. Ako ste “singl”, kraj mjeseca je trenutak za upoznavanje novih ljudi.

Lav

Lavovi će ovog mjeseca biti puni energije, što ne mora uvijek biti dobra stvar. Ako je ne “izbacite” iz sebe, moguće je da će se pretvoriti u frustraciju.Ako postoje problemi u porodici, riješite ih već početkom mjeseca da se ne bi odrazili na vaš ljubavni život. Velike su šanse da sredinom mjeseca konačno riješite problem koji vas muči, i da imate jednu životnu obavezu manje. Za ljubav je idealan dan 23. novembar.

Djevica

U novembru budite samouvjereni, zvijezde su na vašoj strani. Ako ste sami, 7. novembar je trenutak kada bi trebalo da se otvorite i upoznate nekog novog, najvjerovatnije preko prijatelja. Ne dozvolite da vas stres i posao liše te mogućnosti. Ako ste u braku i imate porodicu, znajte da će djeci biti potrebno više pažnje između 19. i 27. novembra.

Vaga

Novembar će biti mjesec nabijen emocijama, i važno je da im ne dozvolite da vam poremete harmoniju. Sve do 24. novembra, moguće je da ćete se osjećati isfrustrirano u vezi, što otvara prostor za svađe. Poslije tog datuma, sjetit ćete se da ste zapravo zadovoljni u romantičnom odnosu. Ako ste “singl”, poslije osmog novembra je trenutak da priznate nekome kako se zaista osjećate.

Škorpija

Cijli mjesec će vam djelovati “zbrkano”, znajte da će vam mnogo pomoći ako se malo osamite ili idete u prirodu. Važno je da budete fokusirani i da ne dozvolite da vam nebitne stvari odvuku pažnju.Škorpije će ovog mjeseca dobiti vijesti o staroj ljubavi, koja će možda i stupiti u kontakt s njima. Trenutke kada ste sami iskoristite da dobro razmislite šta su vaša prava osjećanja. Ako smatrate da tu nema ničega, nemojte se vidjeti s njima samo iz pristojnosti.

Strijelac 

Novembar je mjesec pripreme i kreativnosti, koji će dovesti do velikog uspjeha krajem godine. Strijelčevi, budite strpljivi, jer ako sada budete postupili ishitreno, kvarite šanse za taj uspeh. Društveni život bit će izvor pravog uživanja, i moguće je da ćete na nekom od druženja sresti osobu koja je “nekada davno” bila veoma važna u vađem životu. Od 9. do 21. novembra je idealan period za ljubav, čak i novu. Ali, ako ste u vezi, čuvajte se 23. novembra, velika je šansa za nesporazum i svađu.

Jarac

Puni ste energije tokom čitavog novembra, ali ne dozvolite da se preforsirate. Prijatelji će vam biti veoma značajni ovog mjeseca, da li kao savjetodavci ako ste već u vezi i imate neki problem, da li kao “posrednici” za upoznavanje nekog novog.Nestabilne emocije prognozirane su za 7. novembar, tada nemojte donositi važne odluke kada je u pitanju ljubav. Polje emotivnih odnosa “cvjetaz će” tek nakon 23. novembra.

Vodolija

Ne brinite, Vodolije, novembar će samo prividno biti mjesec u kojem nikako da se saberete. To ima veze sa vašim osećanjima, ne sa realnim stanjem stvari. Pritisak koji osjećate na poslu može se “uvući” i u vašu vezu. Zato je važno da sredinom ovog mjeseca uradite nešto posebno sa partnerom ili partnerkom. Prijat će vam da se odmaknete od svakodnevnih obaveza, makar i samo na jedan vikend. Krajem mjeseca, pripazite se zlonamjernih ljudi ili članova porodice koji se miješaju u vaš odnos.

Ribe

Novembar je veoma strastven mjesec za vas! U prethodnom periodu, zbog stresa i obaveza bili su vam potrebni nježnost, briga i oporavak, a sada ste spremni za akciju i eksperimente!Poslije 7. novembra, idealan je period za seksi avanture. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, sredina mjeseca je moment kada ćete konačno riješiti problem koji se “vuče” još od proljeća.

Izvor Avaz