Iako bi mnogi rekli da je tajna njene bujne figure estetska hirurgija, Kajli Džener tvrdi da je za sve zaslužna ishrana. Mlada rijaliti zvezda koju samo na Instagramu prati preko 189 miliona ljudi, tvrdi da zdravo jede, a s fanovima je podelila recept za obrok koji je najzaslužniji za njenu figuru u obliku peščanog sata.

Reč je o neobičnom namazu od avokada koji Kajli jede namazan na hleb.Naime, izgnječeni avokado ova 22-godišnja pospe pahuljicama čilija, prelije s malo meda i posoli.Za Harper’s Bazaar je ispričala da je ljuta kad je gladna i da najčešće jede sa svojom dvogodišnjom ćerkom Stormi, koja voli voće, borovnice, ćureću šunku i peciva. Kajli pak pije pileći bujon pomešan s lavandom ili limunom. Ponekad izabere sok od celera.„U frižideru imam celu pregradu samo s celerom tako da uvek pravim sveži sok“, rekla je.

Tokom dana popije dve velike čaše soka. Kad je raspoložena za neku brzu hranu, najčešće ide u lanac restorana In n Out, koji poslužuje hamburgere.Takođe je otkrila neobičan metod kako se ne bi uveče prejedala. Zaključa se u sobu, a tvrdi da je previše lenja da prehoda celu svoju vilu do kuhinje pa je to spašava.

Izvor Krstarica