Slavna Kim Katral je u intervjuu za “Los Angeles Times” otkrila kako danas izgleda njen odnos sa Sarom Džesikom Parker, koleginicom iz hit serije “Seks i grad”, u kojoj su glumile nerazdvojne prijateljice. “Sve je na Guglu. Tamo možete da pronađete šta sam rekla o našem odnosu”, objasnila je Katral ističući kako se zbog ničega ne kaje. Nagađanja o narušenom odnosu sa glumicom Sarom Džesikom Parker, Katral je prvi put podstakla 2017. godine, kada je javnosti otkrila da sa svojim koleginicama iz serije, Kristin Dejvis, Sintijom Nikson i Sarom Džesikom Parker nije toliko bliska kao njihovi likovi na malim ekranima.

“Nikada nismo bile prijateljice, već koleginice, i to je na neki način zdrav odnos”, svojevremeno je Katral izjavila britanskom voditelju Pirsu Morganu, a po pitanju Parker, glumica je izjavila kako je mogla da bude pristojnija, te da ne zna koji su njeni problemi jer ih ona nema. U februaru 2018. godine, Parker je putem društvenih mreža odlučila javno da izrazi saučešće Kim Katral nakon smrti njenog brata Krisa. “Majka me je danas pitala kada će te ta licemjerna Sara Džesika parker ostaviti na miru? Dozvolite mi da ovo vrlo jasno razjasnim, ako već nisam. Ti nisi moja porodica, niti moja prijateljica, stoga ti se posljednji put obraćam kako bi prestala da iskorišćavaš moju tragediju da bi u javnosti zadržala imidž ‘dobre djevojke”’, napisala je tada Katral na Instagramu nakon javno upućenog saučešća od strane koleginice iz serije.

“Kada s nekim nisi razgovarao više od osam godina, javno izražavanje saučešća nije najličnije, niti najbolje rješenje”, rekao je tada izvor blizak Kim Katral ističući kako je glumica s lakoćom mogla lično da kontaktira glumicu, ali je od svega odlučila da napravi “spektakl” putem društvenih mreža. Njihova svađa takođe je doprinijela odluci Kim Katral da ne glumi u trećem filmskom nastavku serije “Seks i grad”, izjavivši za britanski “Daily Mail” u julu 2019. godine kako više ne planira da radi na toj franšizi. “Naučila sam svoju lekciju u životu, a ona je da nadalje planiram da radim s dobrim ljudima i pokušam da se zabavim”, tada je izjavila Katral.

Izvor CDM