Lejdi Gaga (Lady, 33) i Bredli Kuper (Bradley Cooper, 44) pod budnim su okom javnosti već nekoliko mjeseci. Njihova veza navodno je bila glavni okidač za raskid slavnog glumca i manekenke Irine Šajk(Shayk, 33), s kojom je bio četiri godine u vezi i sa kojom ima kćerku. Irina je nedavno dala prvi intervju nakon razlaza sa Bredlijem, u kojem je navela kako i dalje veruje u ljubav, a sada se šuška da je Gaga počela da se useljava u Bredlijevu kuću u Njujorku vrijednu 13,5 miliona dolara.

Ljutite poruke

Osim toga, donijela je, tvrdi izvor, i nekoliko komada svog namještaja, i počela da uređuje dom po svom ukusu. Ni to nije sve. Kruže glasine kako je vrlo moguće i vjenčanje slavnog para, koje će navodno biti veliko i raskošno. Glasine da su zaljubljeni pokrenute su nakon njihove vrlo emotivne izvedbe pjesme “Shallow” iz filma “The Star Is Born” na dodjeli Oskara u februaru ove godine. Iako su ih nekoliko puta demantirali i rekli da su samo dobri prijatelji, Kuper i Irina okončali su svoju ljubav. Pjevačica od tada sa svih strana dobiva ljutite poruke fanova, a sada su joj potpuno preplavili Instagram profil.

Irina Šajk i Bredli Kuper su počeli da se zabavljaju 2015. godine, a raskinuli su prošlog mjeseca. Zadnjih dana na Gaginom Instagram profilu stalno iskaču bijesni komentari Rusa u kojima je na ćirilici napadaju za navodnu aferu s Kuperom. – Vratili smo Krim, vratit ćemo i Bredlija Irini. Irinine noge su još uvijek duže od tvojih, Irina Šajk zauvijek – stoji u jednom komentaru. Kuper i Gaga nebrojeno su puta rekli da su samo dobri prijatelji, što nije uvjerilo njihove fanove, ali ni Irinine. Glasine su postale još pikantnije nakon što je i Gaga prekinula zaruke s Kristijanom Karinom (Cristian Carina, 50).

Ništa od saradnje

Irina je u vezi s glumcem dobila kćerku Leu De Seinu. U intervjuu je naglasila da je u ljudskoj prirodi da želiš ono što ne možeš imati, aludirajući na sebe i Bredlija. Nakon vrlo uspješnog filma “The Star Is Born” mnogi su mislili kako će Gaga i Kuper ponovo sarađivati na njegovom novom filmu o kompozitoru Leonardu Bernstajnu (Bernstein), no izvor blizak glumcu tvrdi da od toga neće biti ništa. Gaga ga je navodno odbila zbog cijele drame s “ljubavnim trokutom”. Međutim i dalje ostaje upitno zašto je tako s obzirom da su i Gaga i Bredli u intervjuima znali reći kako bi voljeli ponovno sarađivati. Njih dvoje su dobitna kombinacija koja bi Bredlijevom filmu osigurala gledanost u kinima.

Podijeljeno starateljstvo

Prema pisanju stranih medija Bredli i Irina navodno su se dogovorili da će podijeliti starateljstvo nad svojom dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine. Prema navodima TMZ, bivši partneri su se dogovorili da će oboje živjeti u Njujorku kako bi dijelili i roditeljsku ulogu.

Izvor Avaz