Slavna pevačica Madona objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je pozirala u nešto drugačijem izdanju, s naočarama i kosom ružičaste boje, ali ono što su njeni obožavaoci prvo primetili bio je oblik njenog lica.Iako joj je namera bila da objavom podstakne Amerikance da izađu na predsedničke izbore, u komentarima su uglavnom pisali o njenom izgledu i pitali se da li je reč o filterima ili jako lošem botoksu.

„Ovo nije Madona. Ličiš na vanzemaljca iz filmova. Plastični hirurg je užasno odradio svoj posao. Da li je ovo stvarno?“ napisao je jedan komentator.„Šta ti se dogodilo s licem? Strašno“, složio se drugi.„Prestani s plastičnim operacijama, preterala si“, poručio joj je treći.Neki obožavaoci stali su u njenu obranu i pisali da uopšte ne izgleda loše.

„Madona izgleda odlično u svakom izdanju“, komentar je jednog obožavaoca.„Ova boja kose ti odlično stoji“, bio je jedan od komplimenata.Madona je u avgustu proslavila 62. rođendan, ali ne odustaje od objavljivanja provokativnih fotografija, a estetskim zahvatima, kako se čini, pokušava da održi mladolik izgled.

Izvor Krstarica