Nakon što je ovog leta objavljeno da se muzički producent Dr Dre i njegova suprug Nikol Jang razvode posle 24 godine braka, u javnost su isplivali i detalji ovog, čini se, mukotrpnog razvoda.Nikol Jang (50), koja je podnela zahtev za razvod, od muzičara čije se bogatstvo procenjuje na 800 miliona dolara traži alimentaciju u iznosu dva miliona dolara mesečno, a sad je zatražila i uvid u njegove poslovne dokumente, što Dre (55) odbija.

„On pokušava da je izgladni i da se izvuče iz svega. Želi da je ostavi bez bez dolara“, rekao je njen advokat za „Daily Mail“.Kako prenosi britanski list, Dre tvrdi da, na osnovu predbračnog ugovora koji su potpisali 1996., njegovi poslovi se ne tiču njegove supruge.

„Nikol nije bila zaposlena tokom njihovog braka koji je trajao 24 godine, već je bila kod kuće i brinula se o deci. Tokom braka njihova imovina je uvećana za skoro milijardu dolara, a on ne želi da onda dobije svoj deo“, tvrdi njen advokat.

Dre je od suda u Los Anđelesu zatražio zaštitu koja bi ograničila količinu dokumenata u koje Nikol ima pravo uvida dok ona ne potpiše ugovor o poverljivosti kako njegove poslovne tajne ne bi procurile, što ona odbija da potpiše.Nikol i Dre venčali su se 1996. Zajedno imaju dvoje odrasle dece, sina Trusija i ćerku Truli, a Dre osim njih ima još petoro dece sa drugim ženama.

Izvor Krstarica