Postoji nekoliko načina na koje žene pokazuju svoje osobine. Način na koji se oblače, način na koji razgovaraju s ljudima, njihovi interesi … Ali ništa ne privlači toliko pažnje kao što je njihova šminka – ili čak nedostatak iste.

Debela linija ajlajnera i ružičaste usne
Organizovan, samodovoljan, tip A. Važni su vam detalji, pamtite svačiji rođendan, horoskopski znak i interese. Vi ste pronicljivi i oštri, baš kao i vaša savršeno podebljana, oštra linija na očima.Ostatak vaše šminke takođe je u skladu s vašim karakterom – uglađen je, ali ostavlja utisak: suptilno oblikovane linije, savršeno ružičaste usne, blistavo lice. To su neke od vaših omiljenih stvari!

Vamp usne i crne trepavice
Ne možemo da odlučimo šta je drskije: vaša šminka ili vaše ponašanje. Neki čak mogu ići tako daleko da vas nazivaju dramatičnim. Hej, malo drame nikad nikoga ne povredi.Rumeni obrazi, našminkane usne i izražene obrve

Snažna, sigurna i ženstvena, vi niste osoba koja sedi na marginama i stidi se hrabrih izjava – kako u životu, tako i u vašem izgledu! Baš kao i vi, vaša šminka potvrđuje poverenje i kreativnost.Naginjete prema svemu što će učiniti vaše lice središtem pažnje. Život je prekratak … zašto ne biste sebi dopustili malo boje?

I dok imate osnovni krug prijatelja koji vas poznaju i vole zbog vaše vatrenosti, neki vas smatraju zastrašujućim i nastoje da  zadrže distancu. Kako god, vi ste žena koja voli ono što voli i zna što zna, zar ne? Isto važi i za lepotu. Kao i većina stvari u životu, sve ćete jednom isprobati. Duge veštačke trepavice? Vamp crveni ruž za usne? Učinjeno.

Prirodni make-up
Na karti ličnosti, vi ste mirni pre, za vreme i nakon oluje. Dok neki mogu pogrešno da shvate vašu pasivnost i mirnoću, njihovo mišljenje je daleko od istine. Istina je da imate mnogo mišljenja i stvari koje bi trebalo da kažete, stoga izražavajte te misli na selektivniji način. Vi ste potpuni čuvar mira i često glas razuma među svojim prijateljima.

Ovaj opušteni pristup važi i za vašu rutinu lepote. Iako vam se sviđa hrabar trendovski izgled, dobro se poznajete i znate da vaš dnevni stil nije takav (i nikada neće biti). Volite prirodan, praktičan, izgled. Da vam otvorimo torbu za šminkanje, našli bismo BB kremu, sjaj za usne, rumenilo i maskaru.

Konturisano lice i dramatične oči
Neki vas nazivaju drama kraljicom, ali volimo da vas smatramo osobom koja je u skladu sa svojim osećanjima i emocijama. Plačete na svaki film, najglasnije se smejete na komedije i žestoko rasplamsate kad se prepirete. Poput vaših savršeno isklesanih crta lica i izvanrednih očiju, tako se i vi izražavate.

LJudi uvek znaju na čemu su s vama i kako se osećate u određenom trenutku … i oni vas vole zbog toga. Da, vaše emocije mogu da budu pomalo turbulentne, ali bolje je biti iskren, zar ne? Barem održavate život zanimljivim.

Izvor Novosti