Brajanu Ostinu Grinu navodno smeta što se njegova, još uvek zakonita, supruga toliko fokusirala na svoju novu vezu, a sada su paparaci i njega uslikali u zanimljivom društvu.Glumac Brajan Ostin Grin (47) i glumica Megan Foks (34) nedavno su saopštili da se rastaju posle 10 godina braka, a po svemu sudeći — razlog je preljuba. Glumica je tokom snimanja novog filma zbližila s reperom Mašin Ganom Kelijem, s kojima je počela javno da se pojavljuje i pre nego što je otkriveno da se razvodi, a u poslednje vreme su nerazdvojni.

Kako američki mediji pišu, njen suprug ne sedi mirno, pa je izlazio na sastanke s manekenkama Kortni Stoden i Tinom Luiz, ali mu smeta Meganina vrlo javna veza s reperom.— Brajana nervira to koliko je ona fokusirana na svoj odnos s Mašin Ganom Kelijem. Ne razume njenu potrebu da na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije sa simpatičnim opisima kako bi pokazala svoju ljubav. Još se nisu ni razveli — rekao je izvor blizak glumcu i dodao da mu smeta i to koliko je brzo uplovila u to sve, posebno jer je uvek držala do svoje privatnosti.

Par je, inače, tokom braka dobio trojicu sinova: Nou, Bodija i Džornija.Američki paparaci, koji u poslednje vreme u stopu prate Mašin Gana Kelija i Megan Foks, imali su vremena i da “skoknu” do njenog bivšeg supruga, koji je uslikan na ručku, ali i tokom ćaskanja na klupi sa Dženifer Flin, ćerkom glumice Džejn Simor.

Izvor Glossy