Patricija Guči, naslednica dizajnerske porodice, progovorila je o svojim utiscima o filmu “House of Gucci”. Čini se kako zvjezdana glumačka postava, u kojoj je i Al Paćino, nije impresionirala Patriciju.“Razočarani smo onim što smo dosad vidjeli”, rekla je.“Kradu identitet porodici kako bi zaradili. Naša porodica ima identitet i pravo na privatnost. Možemo pričati o svemu, ali postoji granica koja se ne smije preći.”

“Moj djeda je bio veoma zgodan muškarac, kao i svi iz porodice Guči, vrlo visok, elegantan i imao je plave oči. Glumi ga Al Paćino, koji nije baš visok, a fotografija koju smo vidjeli prikazuje ga debelog, niskog, sa zaliscima i jako ružnog. Sramota je jer uopšte ne liči na njega”, rekla je i dodala kako je Džared Leto “grozno odigrao ulogu njenog oca”.

“Još uvijek sam uvrijeđena”, završila je.Nezadovoljna filmom je i Patricija Ređani, poznata i kao Crna Udovica, koja je 2016. godine izašla iz zatvora. Naime, dobila je zatvorsku kaznu u trajanju od 26 godina zbog umiješanosti u ubistvo sopstvenog muža Mauricija Gučija, koji je porodični brend 1993. godine prodao za nešto više od milijardu dolara.

Njegova odluka nikako nije usrećila Patriciju Ređani, a svemu je prethodila i Mauricijeva prevara i njegov odlazak iz porodice s mlađom ljubavnicom.“Nervira me činjenica da me glumi Lejdi Gaga, koja je bila toliko bezobzirna i bezosjećajna da nije došla ni da me upozna”, rekla je Patricija Ređani.Inače, “House of Gucci” Ridlija Skota u bioskope bi trebalo da stigne krajem ove godine, piše BuzzFeed.

Izvor CDM