Olimpijski centar “Jahorina” postao je član kluba programa pogodnosti ski-kartice, namijenjenog prvenstveno skijašima, saopšteno je iz ovog centra.”Jahorina je poželjela dobrodošlicu svim vlasnicima ski-kartice uz popuste na određene ski-pas pakete u okviru zimske sezone 2020/2021. godine koju svi sa nestrpljenjem iščekujemo”, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra poručuju da Jahorina ovom saradnjom postaje još atraktivnija destinacija skijašima iz Srbije, što predstavlja dobar osnov za saradnju sa ostalim potencijalnim partnerima.U predstojećoj sezoni sve vlasnike ski-kartice očekuju popusti na kupovinu šestodnevnih i sedmodnevnih ski-karata u iznosu od 10 odsto, čak i za periode akcijskih popusta, osim za ski-opening period, kada je već na snazi popust od 50 odsto.

U saopštenju se ističe da je mnogo uloženo u pripremu staza za novu sezonu na Jahorini i da je cjenovnik ski-karata ostao na istom nivou kao i prethodne godine.Iz Olimpijskog centra Jahorina poručili su skijašima da su svjesni situacije u kojoj se našao cijeli svijet i da će, zbog toga, ove sezone biti organizovano još više promo-perioda sa popustima na karte.

Ski-kartica program pogodnosti je još jedan od koraka koje sprovodi Olimpijski centar “Jahorina” sa dodatnim pogodnostima za povoljnije uslove zimovanja na ovoj planini.Sve informacije o benefitima ski-kartica programa mogu se pogledati na www.skikartica.rs.

Izvor Nezavisne