Hedher Locklear vratila se u rehabilitacioni centar nakon samo šest mjeseci otkad je isti napustila, jer ne prestaje da pije.Pedesetsedmogodišnja glumica trenutno boravi u bolnici, gdje dobiva njegu i liječi se od alkoholizma. Poznata glumica je u rastrojstvu jer ne može da se izbori s pritiscima, a spas pronalazi u tabletama i alkoholu. Odlučila je da ponovo potraži medicinsku pomoć kako je drugi ne bi smatrali odgovornom ni za šta.
– Njen problem su alkohol, pilule i mentalno zdravlje. Nema posao, ništa što bi je činilo odgovornom. To je razorilo njenu porodicu. Posebno je strašno za ćerku Avu. Vratila se programu za odvikavanje prije dvije nedelje, vratila se mestu koje je ostavila prije Božića. Problem kod nje je taj što je neozbiljna u svemu. Nastavila je da pije, rekao je izvor blizak Heder za Pipl.Njenu ćerku Avu posebno pogađa situacija s majkom i teško podnosi njeno ponašanje, a i nekadašnji glumičin predstavnik za medije više nije u komunikaciji s Locklear.– Neko mora da preuzme ulogu staratelja u svemu ovome, ali niko nema prava na to, osim njenih roditelja, koji su stari, dodao je izvor.
Podsijetimo, Hedher se prijavila u Centar za odvikavanje prošle godine, a već krajem decembra je napustila tretman. Tada je proslavila Božić u Los Angelosu s porodicom, ali se nakon toga nije vratila programu. Također, 2012. godine zvezda serija je hospitalizovana jer je miješala tablete i piće i pronađena je u besvijesnom stanju. Brzom reakcijom ljekara stanje joj se stabilizovalo. Prije dvije godine završila je u bolnici jer je imala nervni slom kad su je prisilno uključili u program detoksikacije.

Izvor Hayat