Rijana je još odavno prešla iz pevačkih i u dizajnerske vode, a nakon šminke, njen novi i ujedno omiljeni dizjanerski poduhvat su brutalno seksi sandale.Pored uspešnke kolekcije šminke – Fenty , Ri Ri je nedavno udružila snage sa dizajnerkom po imenu Amina Muadi i ta saradnja izrodila je jedne veoma odvažne sandale!

Dizajn koji je Rijana osmislila, još jedan je pokazatelja je Ri-Ri BOG i devojka ispred svog vremena! Jer, sandale su, zaista, samo za odvažne…Dizajnerka Amina Muadi, sa kojom je Bad Gyal Ri Ri dizajnirala novi model sandala, pravi skulpturalne salonke i sandale koje nosi ceo Holivud, a Rijana je veliki obožavalac njenog rada i često je možemo videti u njenim modelima cipela.

Modeli koji su nastali kao rezulatat ove saradnje su zaista “woow”, a društvene mreže već gore zbog ovog seksi modela sandala, koji možete pronaći  pod hashtagom #Release720.Kao što verovatno predpostavljate, radi se o smrtonosno seksi modelima koji će bez sumnje biti sold out agonija u najavi.

Želela sam da kreiram obuću koja predstavlja muzu i brend: snažnu ali rafiniranu i ženstvenu“, izjavila je dizajnerka. Kolekciju prati serija fenomenalnih artističkih fotografija, snimljena na različitim lokacijama u Parizu.

Izvor Glossy