U vrijeme kada su mnogi pjevači i umjetnici ugroženi zbog pandemije korona virusa, za neke od njih stižu i lijepe vijesti. Pjevač Sergej Ćetković i pjevačica Aleksandra Radović proglašeni su za pjevače godine po izboru slušalaca Naxi radija. Uručenje ovih prestižnih priznanja ujedinilo ih je u poruci da muzika predstavlja nezaobilazni dio života svih nas, kao i da se nadaju da uskoro stižu bolji dani za sve umjetnike.

“Ove godine proslavljam dvadeset godina muzičke karijere. Krenuli smo poletno početkom godine, od velikih koncerata u Zagrebu i Splitu, pa do Mostara i Banjaluke… imali velike planove za koncert u Beogradskoj Areni, ali nažalost desila se korona. Malo smo podigli ručnu i stavili sve “na ler”. Ovo vrijeme sada koristim za porodicu i sve ono što nisam stizao u prethodnom periodu. Što se tiče nagrade, obradovala me je već nominacija. Titula “pjevača godine” za mene ima veliko značenje u ovoj godini. Cijela ova situacija podstakla me je da radim i pripremam nove pjesme, jer želim da se svojoj publici zahvalim na dugogodišnjoj podršci. Jedna od njih je i pjesma “Vratile se ptice” objavljena ovog ljeta”, kaže Sergej, koji se zahvalio slušaocima Naxi radija na podršci.

Njegova koleginica i kuma, Aleksandra Radović, ove godine proglašena je za pjevačicu godine nakon glasanja slušalaca koje je trajalo mjesec dana. Kada je pop muzika u pitanju, ova titula ne čudi, jer je poznata pjevačica ovog februara predstavila novi album sa koga su se već izdvojili hitovi “Ne Hvala”, “Ljubavi moja”, “Gdje ćeš ovu noć” i “Živim Bol”.

“Album “Predvorje života” objavljen je uoči proglašenja pandemije korona virusa u svijetu. U prvom trenutku činilo mi se kao da će sav trud i rad cijelog mog tima pasti u vodu, što na kraju nije bio slučaj. I ova nagrada svjedoči o ljubavi publike i podršci kojom sam nagrađena sve ove godine. Hvala publici na skoro dvije decenije podrške i ljubavi. Nagrada “Naxi zvijezda za pjevačicu godine” mi je posebno draga i jedva čekam da je proslavimo na koncertima i nastupima širom regiona, kada se za to steknu uslovi”, istakla je Aleksandra Radović.

Izvor CDM