Iako danas uživa u uspješnoj karijeri, slavi i luksuzu, život pjevačice Maraje Keri bio je sve samo ne lagan. Naime, ova je 50-godišnjakinja imala vrlo teško djetinjstvo puno fizičkog i psihičkog zlostavljanja, a o svemu je progovorila u svojim memoarima The Meaning of Mariah Carey. Naime, iako je već javno poznato da pjevačica nije u dobrim odnosima sa osam godina starijom sestrom Alison, kao i deset godina starijim bratom Morganom, Maraja je sada objasnila i zašto. Naime, otkrila je kako je sestra pokušala prodati makrou, i to kada joj je bilo samo 12 godina.

“Roditelji su nam se razveli kada sam imala tri godine. Ja sam ostala s majkom, a Alison je otišla kod oca. Nikada se nismo podnosile. Kada sam ja imala 12 godina, ona je imala 20 i počela je živjeti s novim dečkom, Džonom. Tada je počela obraćati pažnju na mene, ali ja nisam znala da se Džon bavi podvođenjem djevojaka, ali i djece”, započela je Maraja. “Pozvala me u njihovu kuću gdje sam mogla gledati televiziju koliko sam željela, i bilo je puno ukusne hrane koju moja majka nije mogla priuštiti. Sada mi je, naravno, jasno, da je ta kuća bila bordel. Moja sestra je pomagala dečku u podvođenju. Tada nisam imala pojma, bilo mi je tek 12 godina’, priznala je pjevačica.

“Stvari su se brzo otele kontroli, moja sestra je počela da se drogira i zapada u dugove. Jednom su me ona i Džon trebali ‘pokupiti’, ali on je došao sam i dao mi do znanja da ima pištolj. Odveo me u neki lokal koji je bio pun starijih muškaraca koji su me čudno gledali i davali neprimjerene komentare. Zatim me počeo ljubiti na silu. Srećom, sve je primijetio čovjek kojem je bilo čudno vidjeti dijete i starijeg lika kako se ljube, on me spasio. Kasnije sam saznala kako me sestra pokušala prodati Džonu”, otkrila je pjevačica koja sa sestrom ne razgovara godinama.

Izvor CDM