Glumac Bred Pit je navodno od sredine prošle godine u tajnoj vezi sa 23 godine mlađom pjevačicom Liki Li. Kako prenose strani mediji, par je nedavno viđen na romantičnoj večeri, a njihova veza je uspješno odolijevala objelodanjivanju jer im je alibi bila blizina.

Par se navodno zbližio prošle godine, prije svega zahvaljujući tome što stanuju jedno blizu drugog, a već neko vrijeme se šuška da su u tajnoj vezi. Ova informacija se na društvenim mrežama pojavila prošle nedjelje, kada je anonimni izvor napisao da su Bred Pit i Liki Li viđeni u jednom od poznatih holivudskih restorana.

Liki Li je rođena u Istadu, u Švedskoj, a muzikom se bavi od rane mladosti.Prvi album (Little Bit) objavila je 2007. godine, a od tada ne prestaje da niže uspjehe. Jedna od njenih najpoznatijih pjesama je I Follow Rivers. Liki Li ima izražen sopran, svira nekoliko instrumenata, bavi se i modelingom, a od 2012. godine ima ugovor sa čuvenom agencijom VIVA, koja brine o karijerama Kaje Gerber, Natalije Vodijanove, Ducen Kros i mnogih drugih supermodela današnjice.

Ona je, inače, mama šestogodišnjeg dječaka Diona, kog je dobila s muzičkom zvijezdom Džefom Baskerom, a svojevremeno je pričala da je ovo za nju bio težak period jer je izgubila majku tri nedjelje nakon porođaja.

Izvor CDM