Film Tor: Ljubav i Grom ima odlične rezultate na bioskopskim blagajnama, ali je i podijelio kritiku. Dok su se neki glasno smijali, drugi su razočarani. Ipak, svi su oduševljeni kozama koje vrište cio film, a reditelj Taika Vaititi je objasnio kako ga je jedna pjesma Tejlor Svift inspirisala za ove scene.U jednom od intervjua reditelj je rekao kako nije imao nekih većih planova za koze u filmu osim njihovog pukog prisustva u sceni. Sve se to promijenilo kada mu je prikazan video-snimak koze koja vrišti u refrenu pjesme Trouble popularne pjevačice Tejlor Svift.

„Koze su uvijek bile u scenariju jer su i u stripovima, ali i u nordiskoj mitologiji. Samo nismo znali kako će zvučati“, rekao je on.„Neko je u postprodukciji pronašao ovaj mim pjesme Tejlor Svift u kojoj se dešava to, sad već čuveno vrištanje. Nisam ni znao da to postoji, ali sam se jednostavno osjetio sjajno kad sam to vidio i morao sam to da iskoristim.”

Dalji rad na postprodukciji filma doveo je do toga da tim modelira zvuk CGI koza na onaj koji se koristi u memu, a kojim je kako Vaititi kaže postalo sve još smješnije.Ostaje nam samo da vidimo šta će Tejlor Svift da kaže na sve ovo. Da li će joj biti sve simpatično i zabavno, ili će da se naljuti i posvetio pjesmu Taiki i svima uključenim u produkciju, kako to već ona umije da uradi kad je ljuta i povrijeđena.

Izvor CDM