Beograd dobija novi letnji festival – ULAZReč je o trodnevnom festivalu koji će biti održan na otvorenom, ispred Sajma, a okuplja domaće izvođače od izvorne, do trenutno najpopularnije muzike, trepa! Na istom događaju slušaćemo Anu Bekutu, Zvonka Bogdana, ali i THCF, Nikoliju, Aca Pejovića, Teodoru Džehverović… “ULAZ će ovog leta u Beogradu okupiti najveće zvezde Balkana. Novi trodnevni muzički festival održava se od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma, gde će posetioci prvi put moći da na jednom mestu uživaju u više od 45 koncerata na tri tematske bine. Produkcija je poverena kući ‘Sky music’ čije je dugogodišnje iskustvo u produkciji događaja znak da će ULAZ parirati najboljim internacionalnim festivalima,” navode organizatori i obećavaju provod koji će predstavljati “jedinstvenu mešavinu klubova i splavova sa najvećim svetskim žurkama”.

Na bini Koreni publika ća imati priliku da uživa u izvornoj, narodnoj muzici i uživo čuje legendarne izvođače poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana, kao i mnogih drugih. Sa druge strane bina Ulaz biće posvećena najvećim zvezdama popularne muzike, a na njoj će pored mnogih nastupiti Željko Joksimović, Tropiko bend, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo. Zvezde balkanske trep i pop muzike nastupaće naimpozantnoj IDJTV bini, uz nastupe Stefana Đurića – Raste, Nikolije Jovanović, THCF, Teodore Džehverović, Corone i Rimskog, a sinoć je ekskluzivno potvrđen i nastup Relje Popovića. “Jedinstveni koncept festivala ULAZ na jednom mestu okuplja najbolje izvođače balkanske muzičke scene uz vrhunsku produkciju i dodatne premium sadržaje. Po prvi put, specijalno dizajniran i opremljen plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom, a posetioci će moći da uživaju i u specijalno opremljenoj – luksuznoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor”, istakla je Marina Kotevski, glavni PR festivala.

Jedan od učesnika festivala i osnivač producentske kuće IDJ Đorđe Trbović naglasio je da se na festivalu pored domaće, očekuje publika iz celog regiona – Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Bugarske, koja će u Beograd doći kako bi prisustvovala spektaklu godine i na naš način uživala u svetskom provodu uz izvođače koje nema priliku da čuje uživo, pogotovo zajedno na jednom mestu. “Posebno iznenađene pripremamo na IDJTV bini koja će uz svetsku produkciju sadržati do sad neviđene performanse velikih zvezda balkanske trep i pop muzike poput Raste, Nikolije, THCF”, dodao je Trbović.

Izvor Mondo