Kada su u pitanju vodeći trendovi za jesenju sezonu pred nama, jedno je sigurno  dominacija patika ne prestaje ni sada, niti će! Obavezan komad u svetu obuće postao je sveprisutan u svakoj odevnoj kombinaciji.

Ležerni stil pravi trendseteri odavno obogaćuju ovim večnim komadom,a u skladu sa prilikom, pravi model će se savršeno uklopiti u poslovni stajling. Nije teško pronaći devojke koje obožavaju da ih kombinuju čak i sa svečanim haljinama i u glamuroznijoj varijanti. Dakle ― pravila nema!Udobne, sa platformom, različitog dizajna, jarkih ili neutralnih boja, popularnost im ne jenjava, što se vidi i po modnim izborima bilo slavnih zvezda, bilo prolaznica sa ulica naših gradova. Ipak, na modnom tronu sezone može biti mesta samo za nešto posebno!

Trendovi za jesen pred nama ističu da će prevagu nad pastelnim tonovima odneti jarke, vesele nijanse. Drugi bitan parametar ― zaboravite na sve što je obično.Pravo je vreme da u svom ormaru napravite mesta za netipičan, a vanvremenski komad obuće!Proverili smo za kojim modelom će u ovoj sezoni vladati apsolutna pomama i čini se da smo pronašli pravu stvar! U pitanju su Lidl patike koje se lako i zgodno kombinuju, učiniće svaki stajling posebnim, a najbolja stvar je što se ne kupuju!

Ipak, samo odabrani biće u prilici da ove sezone ponesu ovaj specijalan model, što ih čini još poželjnijim!Lidl Esmara i Livergy brendirane patike uklapaju se u sve modne prohteve koje ćemo imati ove jeseni ― trendi, upečatljive, šarene, upadljive! One nisu u prodaji, već ih mogu imati samo odabrani ― oni koji se odvaže da učestvuju u konkursu na društvenim mrežama.

Prateći naloge Lidl Srbija na Instagramu ili Fejsbuku od druge sedmice septembra i odgovaranjem na zanimljive zadatke koje je Lidl osmislio stvarate mogućnost da osvojite moderan i kvalitetan komad obuće za sva vremena.

Izvor Glossy