Svaka sezona donosi neke nove nijanse, ali muškarci ne odustaju od svojih standarda.Možda žene imaju istančanije modno čulo, ali muškarci su verniji jednom utvrđenom modnom pravilu privlačnosti kada je reč o ženama. Muškarci vole da vide na ženama samo tri boje.

Moda diktira trendove u oblačenju, ali muškarci kao da ne znaju šta je to boja sezone. Donosimo vam tri boje koje privlače pažnju muškaraca i koje su neprikosnovene u modi, bar kada je njihov stav u pitanju.

1. Crna boja

Crna boja je na prvom mestu, jer muškarcima deluje sofisticirano, mistično i zavodljivo. Bez obzira radi li se o crnim uskim pantalonama, mini suknjama ili jakni, crna će uvek zaintrigirati muškarce.

2. Crvena boja

Crvena boja je po prirodi primamljiva muškarcima jer muškarci vole vatrene žene. Žene u crvenom njima su u prvom redu ženstvene, pune samopouzdanja i odišu odvažnošću.

Ipak, žene moraju biti obazrive da ne preteraju. Ponekad je dovoljan samo crveni detalj da bi žene postigle željeni učinak.

3. Bela boja

Bela boja je boja čistoće i elegancije i takođe privlači muškarce. Posebno kad se radi o belim majicama, dok im ostali odevni predmeti te boje i nisu preterano primamljivi.

Izvor Novosti