Supruga Robija Vilijamsa Aida Filds otkrila je da mora da mu brije pozadinu i da je to “prilično tragično”.Ona (41) je na sebe preuzela ovaj zadatak, jer tako nalažu “supružničke dužnosti” i sve je impresionirala time koliko je posvećena tome.

Aida je priznala Dejvidu Vilijamsu u njegovom potkastu: “Vidiš šta me tera da radim. Prvo ga brijem u kadi. Ali koristim i vosak. Tera me da to radim što dublje. Prilično je tragično. Odlučila sam da to učinim kao supruga, ali postalo je živopisno. Robi ima neverovatno dlakava leđa. Tera me da skidam sve dlake s njegove pozadine”.

Robi (46) kaže da su mu medicinari rekli da je imao testosteron čoveka starog 99 godina, što je dovelo do toga da mora da uzima hormone. Par, koji je očigledno u vrlo stabilnoj vezi, zajedno je od 2006. Međutim, Robi je nedavno priznao da je nekoliko puta ostavljao svoju ženu pre nego što su se venčali.Insistirao je na tome da ne želi da bude vezan ili da ima decu, pa je svoju lepšu polovinu napuštao koristeći “sumnjive” metode.

Ali Aida je bila previše “zaljubljena” u Robija i nije želela da tako lako odustane od njihove veze. A sad je završila tako što mora redovno da mu brije pozadinu!

Izvor B92