“Oskar popularnosti”, jubilarna 25. regionalna dodjela muzičkih nagrada, biće održana 21. marta u SD “Borik”, sa početkom u 20 časova. Ova manifestacija, koju već četvrt vijeka organizuje Queen Estrada, prepoznatljiva je širom Balkana, a i ove godine u gradu na Vrbasu ugostiće trenutno najpopularnije muzičke zvijezde.

Pred banjalučkom publikom nastupiće: Generacija ZED, Mile Kitić, Alen Islamović, Voyage, Nucci, Goran Karan, Tropico Band, Frajle, Rada Manojlović, Halid Muslimović, Željko Vasić, Zoran Predin, Goga Sekulić, Lapsus Band, Baka Prase, Zera, Choda, Zorana Mićanović, Bane Mojićević, Neverne Bebe, Aleksandra Matrix, Emir Đulović, Isak Šabanović, Marko Bošnjak, Emina Tufo, Mahir Mulalić, Aleksandar Dulić i Severin.

Zoran Đurić, direktor Queen estrade, povodom održavanja 25. Oskara popularnosti izjavio je sljedeće: “Veoma sam ponosan što smo, u malom gradu kao što je Banja Luka, uspjeli stvoriti regionalnu dodjelu muzičkih nagrada za koju zna cijeli Balkan i održati je uspješnom ovako dugo. Teško da će iko u regionu da dostigne taj rekord. Prvobitna ideja pozicioniranja našeg grada kao muzičkog centra putem Oskara popularnosti, ostvarena je. Banja Luka je danas koncertno središte Balkana i grad poznat po dobrim koncertima i zabavama, a višedecenijski rad Queen estrade i 25 godina Oskara popularnosti su najviše doprinijeli tome. Uspjeh ima još veću težinu kada se ima u vidu činjenica da smo ovu manifestaciju stvarali sami, velikim trudom, radom i upornošću. Zahvalan sam mom timu i svim ljudima koji su pomogli u stvaranju ‘Oskara popularnosti’ na bilo koji način. Naročitu zahvalnost dugujemo publici koja je svojom podrškom davala vjetar u leđa i smisao postojanja ovoj muzičkoj manifestaciji, kao i izvođačima koji su prihvatili i uvažavaju ovu nagradu u njenom iskonskom cilju da slavi i veliča njihov uspjeh i popularnost”.

Ulaznice za ovaj događaj dostupne su na prodajnim mjestima ispred RK “Boska”, na blagajni SD “Borik”, kao i putem prodajne mreže kupikartu.ba, po cijenama od 15 KM (parter i tribine), 20 KM (fan pit) i 40 KM (VIP). Broj ulaznica je ograničen, a sve dodatne informacije moguće je dobiti putem telefona 066/905-399.

Izvor:Nezavisne