Muzička legenda Zdravko Čolić nastupit će u Tesliću 19. jula 2024. godine, pružajući publici nezaboravno veče ispunjeno hitovima i vrhunskom zabavom.Koncert će se održati na fudbalskom stadionu Proleter – Radolinka. Publiku očekuje vrhunska produkcija, fantastična atmosfera i naravno, Čolina energija koja će sve podići na noge.

Zdravko Čolić, poznat po svojim vanvremenskim hitovima poput “Ti si mi u krvi”, “Stanica Podlugovi”, “Pusti, pusti modu” i mnogim drugim, publici će prirediti noć za pamćenje. Njegov prepoznatljiv glas, harizma i neiscrpna energija garancija su da će ovaj koncert biti jedan od najvažnijih muzičkih događaja godine u Tesliću.Ulaznice za koncert su već u prodaji i mogu se kupiti putem online sistema kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima:

Banja Luka, agencija Travel 4 Fun 065000909

Doboj, plato ispred Konzuma

Teslić, Konoba Kastel 065964675

Jelah, Putuj X agencija 061977571

Maglaj, knjižara Nina 061413482

– Požurite da osigurate svoje mjesto na ovom spektaklu, jer je interesovanje ogromno, a kapacitet ograničen.Dođite da zajedno pjevamo, plešemo i uživamo u večeri ispunjenoj emocijama i nezaboravnim melodijama. Zdravko Čolić i Teslić – susret koji se ne propušta! – poručili su organizatori.

Izvor Avaz