ОВАН

Недјељни хороскоп од 5. до 11. фебруара 2024. године доноси вам узбудљиву недјељу. Бићете у прилици да вас запазе важни људи. Ваша харизма долази до изражаја, немојте да је кријете. Енергија којом зрачите одразиће се и на љубавном пољу. Љубав цвјета! Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

БИК

Мало вам недостаје да остварите све онако како сте замислили у наредном периоду. Звијезде вам саветују да се окружите амбициозним људима. Могуће је и нови вид сарадње. Бикови који имају приватни бизнис профитирају у овој недељи. У љубави све иде својим током. Најбољи дани биће вам среда и суботу.

БЛИЗАНЦИ

Ова недјеља вам доноси нове изазове са којим ћете морати сами да се изборите. Важно је да знате да кажете “не” када је потребно. Одлучите се радије за склапање компромис. Слободни Близанци пожелеће да освоје једну симпатију, док заузети уживају у страсти и љубави. Најбољи дани биће вам петак и субота.

РАК

Повољна недеља за нове идеје и пројекте. Очекују вас повољне понуде! Имајте отворену комуникацију са надређенима. Избегавајте оговарања иза леђа, то би штетило вашој репутацији. Очекује вас и новчана добит почетком недеље. Паметно распоредите трошкове. Уносите више витамина. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

ЛАВ

Успјех вам се смеши, нове сарадње и самим тим и профит. Биће вас потребно више организационих способности како би сте изашли на крај са обавезама. Слободни Лавови упознају особу по мери, они заузети би требало више да се потруде око партнера. Мали знаци пажње биће од користи. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

ДЕВИЦА

Будите смјели да први покренете иницијативу како бисте изашли из свакодневице. Искористите своје потенцијале и контакте, поготово ако имате приватни бизнис. Очекују вас промене на љубавном пољу. Схватиће шта вам недостаје. Обратите пажњу на притисак и редовно га проверавајте. Најбољи дани биће вам сриједа и петак.

ВАГА

Недјељни хороскоп од 5. до 11. фебруара 2024. године вам доноси могућност напретка. Уторак је одличан дан за преговоре. Не трошите време на решавање ситних проблема, поготово туђих. Фокусирајте се на себе и своје циљеве. На љубавном пољу стижу лијепе вијести. Најбољи дани биће вам понедељак и сриједа.

ШКОРПИЈА

Почетак недеље вам доноси већу дозу стреса. Мораћете да нађете начине да га успешно неутралишете. Пријаће вам дружење са пријатељима, физичка активност или одлазак у природу. Залихе новца су вам при крају, добро их распоредите до средине недеље, а онда вас чека прилив новца. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

СТРијЕЛАЦ

На послу се више фокусирајте на тимски рад, а не појединачни. Олакшаћете себи обавезе и задобити поверење колега. Слободни Стрелчеви не могу да се одлуче, имаће понуде са свих страна. Заузети нека размисле да ли су са правом особом или их само користи. Обратите пажњу на респираторне органе. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

ЈАРАЦ

Недељни хороскоп почетком фебруара 2024. године вам доноси миран почетак недеље. Од среда вам почиње убрзани темпо рада. Потрудите се да их равномерно распоредите како бисте на миру уживали у слободним данима. Једна особа ће отворено да вам се набацује, добро размислите. Заузети нек се више потруде око партнера. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

ВОДОЛИЈА

Ове недеље растрзани сте између пословног и приватног живота. Неко од блиских особа ће вам тражити велику услугу што може да вас доведе у проблеме. Избегавајте сукобе са униформисаним лицима. Слободне Водолије имаће прилику за повезивање са старијом особом, оне заузете су заљубљене до ушију. Најбољи дани биће вам уторак и недеља.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 5. до 11. фебруара 2024. године вам доноси узбудљиву недељу. Комбинација позитивне енергије и адреналина ће доминирати. На љубавном пољу очекују вас налети енергије и страсти. Слободне Рибе уживаће у друштву симпатије. Не брзајте у корацима. Пуситите нек све иде својим током. Најбољи дани биће среда и субота.

Izvor Glas Srpske