Афера са колегама на послу често могу изазвати посљедице, али томе се не могу одупрети неке шене које свјесно варају своје партнере са шефовима.Једна жена је на популарној платформи Квора коментарисала афере на послу и тако изазвала бурне реакције корисника.Написала је: „Да ли жене варају док су на послу? Да!“ Сандра је ту изјаву образложила јер је и сама била сведок афера својих колегиница са надређенима и објаснила разлоге који стоје иза тих понашања. Рекла је: „Жене привлачи статус мушкараца с посла, с којима редовно иду на ручак током радног времена.“

„Жене из људских ресурса имају афере са надређенима“

„Најмање четири младе девојке које сам упознала, биле су запослене у одјељењу за људске ресурсе наше компаније. Често сам свједок како иду на ручак са својим шефовима. Запамтите – да. Ове даме једноставно привлачи статус који имају старији мушкарци, односно послодавци . Чак добијају посебне поклоне, по мом запажању. Возе их кући, добијају накит, а свеже цвеће је сваки дан на њиховом столу.“Сандра је додала да су све ове жене удате, да су у тридесетима и имају дјецу.

Супруг једне од тих жена наводно је затражио развод након што је открио њену аферу, док је друга стално каснила са кућним обавезама.Сандра је ручала с вишим руководиоцима и слушала њихове приче, што ју је шокирало и промијенило начин на који доживљава канцеларијске послове.„Прије него што су се те жене одлучиле за мушкарца који ће их подржати на послу, бар тројица од четворице су стално флертовали са мном. Укратко, врло је просто. Одређене жене једноставно привлаче богати, познати и моћни мушкарци,“ закључила је Сандра.Њена објава изазвала је различите реакције. Док су неки коментарисали да претјерује и да ништа од наведеног није истина, други су тврдили да је све тачно „од А до Ш. , преноси Ало.

Izvor Alo/Glas Srpske