Хоризонталне линије на унутрашњој страни зглоба, одмах испод длана познате су као „линије наруквице“. Према индијском тумачењу линија на длану, њихов број на овом мјесту открива колико ћете дуго живјети, од чега ћете боловати, колико ћете пара имати.Пребројте колико ви линија имате и прочитајте шта оне откривају о вама и вашој судбини:

Прва линија

Прва линија до длана са унутрашње стране зглоба је најважнија. Ако се јасно види и нема прекиде, то значи да сте доброг здравља и у одличној форми.Уколико се лоше види, то говори да сте стидљиви, имате ниско самопоуздање, али може да указује на здравствене проблеме. Код жена, ако се прва линија извија на горе у дну длана или ако је испрекидана, то може указивати на гинеколошке проблеме. Код мушкараца, ако се та прва линија криви ка дну длана или се састоји од испрекиданих линија, то може указивати на проблеме са простатом и урогениталним органима.

Друга линија

Уколико вам је друга линија лијепо видљива, равна и није испрекидана, то значи да ћете од 42. до 56. године бити веома успјешни. Зарађиваћете у том периоду живота много новца.

Трећа линија

Када је трећа линија на унутрашњој страни зглоба јако изражена, равна, то значи да ћете живјети преко 80 година. Добро издефинисана трећа линија открива да имате велике шансе да постанете популарни или упамћени по нечему значајном, преноси НајженаАло.

Четврта линија

Ако немате ову линију, не брините, јер је већина људи нема. Али, за оне који је имају, кажу да су освојили животну лутрију. Ова линија говори о томе да ћете живети преко 85 година и бити веома успјешни у животу.

Izvor Glas Srpske