Миле Кекин, некадашњи фронтмен култног загребачког панк-рок бенда “Хладно пиво” поново долази у Приједор са својом екипом!“Публика у Приједору ће имати прилику да чује пјесме Хладног пива, као и са мојих самосталних албума, али и неке композиције које ће се наћи на мом сљедећем албуму”, каже Миле Кекин и додаје “Биће пјесама из свих фаза мог досадашњег рада и надам се да нас очекује забава за памћење. Видимо се 5.јула у Љетној башти.”

Кекин је и снимио је кратки видео у којем позива публику на фестивал. Прве фестивалске вечери у Љетну башту, поред Кекина, стижу и Краљ Чачка, Детоур, Парни Ваљак и Синхро, а врхунски провод у суботу 6.јула обећавају Грше, Who See, Мортал Комбат, Београдски Синдикат и План Б.

Започните љето на најбољи могући начин. Обећавамо доживљај љетне баште у сваком смислу те ријечи, башту испуњену зеленилом, великим хитовима, фантастичном енергијом и узаврелом атмосфером.Зграби своје карте на вријеме! Једнодневне улазнице по цијени од 20 КМ и дводневне за само 30 КМ потражи на www.gigstix.ba и продајним мјестима Гигстиџа, те на Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору. Уз купљену карту, бесплатно можете користити превоз Жељезница РС за вријеме фестивала.

Izvor Glas Srpske