Славни фудбалер Нејмар и његова дјевојка Бруна Бианкарди прекинули су везу, само мјесец након што су прославили рођење своје кћерке Мавие, пишу бразилски медији.Пар је јавно имао бројне успоне и падове, но чинило се да ће се изборити с проблемима који су их пратили. Ипак, бразилски лист “Кореио Бразилиенсе” објавио је вијест о њиховом прекиду, уз тврдњу да је Бразилац своју дјевојку преварио чак 92 пута.

“Након 92. издаје, веза између Нејмара и Бруне Бианкарди је дошла до краја. Њих двоје већ припремају службену објаву, али одржавају пријатељски однос због своје кћерке Мавие”, тврди “Кореио Бразилиенсе”.Овај пут Нејмар је наводно преварио своју партнерицу на забави 28. октобра у својој вили у Мангаратиби у близини Рио де Женеира те је Бруна након свега одлучила да се коначно растану.

“Не очекујте да ће се особа промијенити ако не види проблем у ономе што ради”, написала је на друштвеним мрежама.Бианкарди има 29 година и рођена је у Сао Паолу. Студирала је маркетинг те се бавила моделингом, а онда се посветила инфлуенсерској каријери. Њено богатство процијењено је на готово два милиона долара.Нејмара је упознала 2020. године те су убрзо упловили у везу, а испочетка су скривали да су заједно.

Izvor Glas Srpske