Хоризонталне линије испод длана познате су као „линије наруквице“. Број тих „наруквица“ открива колико ћете дуго живјети.Што више наруквица имате, то би више новца требало да уштедите за старе дане.Шта ове линије откривају о вама:

Прва

Већина људи има барем двије или три линије, али без обзира на то колико их имате, прва је најважнија. Ако је јасно обиљежена и нема прекиде, то би требало да значи да сте здрави и у одличној форми.

Друга

Ако је ваша друга линија чврста, равна и без празнина, од 42. до 56. године ћете живети веома успјешно. Слободно почните да планирате егзотична путовања, јер та линија указује на велико богатство.

Трећа

Ако имате јаку, равну трећу линију, то значи да ћете живети од 70 до 84 година. Добро издефинисана трећа линија открива, такође, да имате велике шансе да постанете популарни, славни или упамћени по нечему.

Четврта

Не осјећајте се лоше ако немате четврту линију – већина људи је нема.Међутим, сви који имају четврту линију, значи да су освојили „животну лутрију“. Она сугерише да ћете живети преко 84 године веома успешно и срећно, пише Телеграф.

Izvor Glas Srpske/Telegraf