Неки од њих дјелују смирено, али испод површине лавина емоција само чека да избије на површину. Представљамо вам четири знака која тешко контролишу бијес.

Овнови су познати по ватреној и импулсивној природи. Њихов бијес зна да букне попут изненадног пожара, због чега им је јако тешко да контролишу емоције. Ако се којим случајем нађете на удару бијеса једног Овна, имајте на уму да се то догађа због снажне самоувјерености и страсти припадника овог знака. Обично им касније буде жао.

Лав
Лавови посједују одважну и поносну природу, а кад им је его повријеђен или осјете да их људи не цијене довољно, тад њихов бијес може да наликује рикању афричког лава. Припадници овог знака имају проблема са обуздавањем фрустрација. Они често своје незадовољство изражавају драматичним испадима.

Шкорпија
Шкорпије скривају осјећања, али кад им пукне филм, нагомилане емоције из њих излете неочекивано и јако попут ерупције вулкана. Њихов бијес се полако накупља у њима, а кад експлодирају, људима обично није јасно како се то догодило јер су дјеловали мирно.

Јарац
Јарчеви обично дјелују смирено и сабрано, али испод површине лавина емоција само чека да избије на површину. Припадници овог знака имају проблема с отвореним изражавањем љутње па често незадовољство држе у себи док не дођу до тачке пуцања.

Izvor Glas Srpske