Neretko se dešava da dame na početku šeste decenije počinju manje da se sređuju, te biraju klasične odevne kombinacije u kojima im je udobno. Međutim, uz sledeće komade garderobe uvek možete izgledati sređeno i otmeno i to uz vrlo malo truda.

1. Kožni kaput

Ako je nešto bezvremensko, onda je to koža. Kožni kaput jedan je od onih komada koje nasleđujemo od mama, a ostavljamo ćerkama. Njegov moćan i efektan izgled svaki autfit će podići na viši nivo, a u 21. veku može se kombinovati uz sve – čak i uz najromantičnije stajlinge.

2. Duga crna haljina

Ne slovi bez razloga za komad garderobe koji je vanvremenski. Idealna je za svaku priliku, a uz druge aksesoare uvek izgleda novo. Može da se nosi i u dnevnim varijantama uz ravnu obuću, a u njih možete zablistati i na nekom glamuroznom događaju.

3. Kvalitetan komad džinsa

U svom ormaru morate imati dobar komad džinsa, a na velika vrata su se opet vratile i zvoncare. Mada, ni uski modeli ne izlaze iz mode. Dublji struk je uvek najbolji izbor, a što se tiče kombinovanja sa drugo, garderobom – mogućnosti su beskonačne.Uz njih možete imati šik, poslovni, ali i svečani autfit.

Izvor Still