Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Vagi sledi 14. oktobra. Naredni period je specifičan za ljude koji rade na sebi, odličan je za izbacivanje negativnih emocija kroz vežbe disanja, za psihoterapiju i razgovor sa psihologom koji će nas osloboditi loših misli i proširiti naše kapacitete. Pomračenje Sunca u Vagi nas uči da bez obzira na životne okolnosti mi ostanemo dobro sami sa sobom, da osvestimo tu unutrašnju stabilnost kroz rad na sebi i duhovni rast, a u kombinaciji sa mladim Mesecom sve ovo šalje jake poruke svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Tokom mladog meseca u Vagi, Ovan bi mogao da oseti jasnoću u svojim željama i odnosima. Svaka ranjivost koja ispliva na površinu može delovati kao prilika za rast i povezivanje sa romantičnim partnerom.

Bik

Oktobarski mlad Mesec bi mogao da istakne neke obrasce ponašanja koji nisu tipični za Bika. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na zdravlje i da negujete ustaljene rutine ponašanja i vežbanja koje će vas održati u balansu.

Blizanci

Sada je savršena prilika da Blizanci daju prednost ljubavi i brizi o sebi. U stvari, Blizanci bi trebalo da pronađu načine da ulože vreme u svoje strasti ili opuštanje kako bi postigli bolju ravnotežu.

Rak

Tokom ovog mladog Meseca, Rak bi trebalo da pronađe načine da se ponovo poveže sa korenima i drži se postavljenih granica. Ovo će osigurati da savršeno funkcionišu sa izbalansiranog mesta koje odgovara njihovom isceljenju.

Lav

Tokom ove faze Meseca, Lav će imati koristi od jasne i i iskrene komunikacije sa drugima. Pored toga, ovo bi moglo pomoći Lavu da se oslobodi prošlosti i zauzme ravnomeran pristup budućnosti.

Devica

Za Device je sjajno vreme da razmisle o stvarima srca i da se usklade sa svojim osećanjem prihvatanja sebe. Ovo je pravo vreme za prihvatanje svojih specifičnosti, ali i primanja drugih ljudi u svoju auru. Budite spremni da se pozdravite sa prošlošću

Vaga

Vage će verovatno shvatiti koliko su daleko stigli na svom putovanju. Ovo je sjajno vreme za samorefleksiju i samozahvalnost. Budite srećni i zahvalni.

Škorpija

Samoća će služiti Škorpiji tokom oktobarskog mladog Meseca. Škorpija u ovom trenutku ne bi trebalo da zanemaruje svoju intuiciju ili duhovni rast. U stvari, to je odličan period za davanje prioriteta pozitivnim promenama i manifestovanje jasnoće.

Strelac

Tokom oktobarskog mladog Meseca, „zajednica“ je ključna reč za Strelca. Dobro će im poslužiti da se više angažuju i povežu sa drugima, a ne da uživaju u samoći kao Škorpija.

Jarac

Ovaj mlad Mesec je ceo u vezi sa ravnotežom za Jarčeve. Poznati po odličnoj radnoj etici, Jarac se može zaneti profesionalnim poduhvatima i zbog toga često zanemariti lični život. Ipak, ovaj period će ih podsetiti na važnost odmora.

Vodolija

Ovo je važna faza za Vodolije koja ih upućuje da traže nove mogućnosti koje će unaprediti njihov rast i lečenje. Vodolija bi mogla da razmotri različite perspektive i da više prihvati lične greške ili bilo kakve promene u svojim planovima.

Ribe

Ribe bi mogle da razmisle o tome da ostave prošlost, uključujući i lažnu nadu, tokom ovog vremena. Iako bi moglo biti bolno razbiti veru koju su imali u nešto što im mnogo znači, Ribe će krenuti ka boljim stvarima kada odluče da sebe najzad stave na prvo mesto.

Izvor Krstarica