Kada podnesete zahtev za razvod, odluka šta da radite sa svojim burmama je verovatno poslednja stvar na koju mislite. Treba popuniti papirologiju, organizovati život i, naravno, tu su i emocionalna previranja koja treba rešiti.Danas se sve češće čuje pojam “prsten razvoda”, a iako oni nisu novosti, definitivno postaju sve popularniji.Šta je prstenje razvopda i kako je ovaj trend postao popularan?

– Prsten za razvod je prsten koji žena kupuje za sebe da obeleži kraj svog procesa razvoda i početak novog početka u životu – kaže Olivija Drajzen Hauel, izvršna direktorka platforme za registraciju razvoda, piše Best Life.- Jednostavno rečeno, razvodni prsten simbolizuje njen novootkriveni osećaj slobode i samopouzdanja, služeći kao opipljiv podsetnik da je više ne definiše bračni status već njena sopstvena snaga, otpornost i sposobnost samoljublja.

Na kom prstu se nosi prsten razvoda?Možete da nosite svoj razvodni prsten gde god želite – nema pravila! Može da zameni vaš stari venčani prsten na domalom prste, a sve je popularnije njegoov nošenje na malom prstu.

Izvor Novosti